ERZURUM / AŞKALE - İnkılap İlkokulu

Ock

Enerji Verimliliği Haftası etkinliklerimizde öğrencilerimize video ve görseller izlettirildi. Enerji verimliliğin önemi hakkında bilgiler verildi.

Ara

ERBAP KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİMİZ 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE DESTANI FOTOĞRAF VE RESİM SERGİMİZİ SAYIN KAYMAKAMIMIZ MURAT KARALOĞLU ZİYARET ETTİ.

Ara

SAYIN KAYMAKAMIMIZ MURAT KARALOĞLU, AŞKALE CUMHURİYET SAVCIMIZ VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ HAKAN ÇİNAR OKULUMUZUN KÜTÜPHANESİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİLER. OKUL MÜDÜRÜMÜZ MURAT AYBAR, KÜTÜPHANE HAKKINDA BİLGİLER SUNDU. KÜTÜPHANE AÇILIŞINDAN SONRA SAYIN KAYMAKAMIMIZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE SOHBET ETTİLER.

Ara

22 ARALIK 1914' TE SARIKAMIŞ HAREKATI SIRASINDA ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZİ 107. YILDÖNÜMÜNDE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE YAD ETTİK. SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ...

Ara

Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Çınar ve Şube Müdürümüz Abdulkadir Bildirici okulumuzun kütüphanesini gezdiler. Kütüphanede öğrencilerle birlikte vakit geçirdikten sonra kütüphanemizde fotoğraflar çekildiler.

Ara

ERBAP kapsamında 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü sergimizi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Çınar ve Şube Müdürümüz Abdulkadir Bildirici tarafından açılışını gerçekleştirdik. Sergi gezimizden sonra yönetici ve öğretmenlerimize ikramlarda bulunduk.

Ara

ERBAP kapsamında İl ERBAP sorumlusu Abdulhakim ZAFER tarafından öğretmenlerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ara

3 Aralık Engelliler günü için özel eğitim öğretmenlerimizle birlikte, farkındalık yaratmak için çok anlamlı etkinlikler gerçekleştirdik. Tüm öğrencilerimize engel farkındalığı oluşturmak için empati kurmalarını sağladık.

Ara

VELİ TOPLANTILARIMIZI, MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCISININ KATILIMLARIYLA DAHA VERİMLİ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ. OKULUMUZ İÇİN OKUL VELİ VE ÖĞRENCİ İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE DAHA SAĞLAM ADIMLARLA NASIL İLERLEYEBİLECEĞİMİZ HAKKINDA İSTİŞARELERDE BULUNDUK.

Kas

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ HAKAN ÇİNAR, OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİYLE TOPLANTI YAPIP BİLGİ ALIŞVERİŞLERİNDE BULUNDU. OKULUMUZA YAPILACAK KÜTÜPHANE HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.

Kas

OKULUMUZA KURULACAK OLAN KÜTÜPHANE İÇİN ÇALIŞMALAR OKUL MÜDÜRÜMÜZ MURAT AYBAR, MÜDÜR YARDIMCIMIZ YUNUS YARDIMCI VE ÖĞRETMENİMİZ FERDİ AKKAYA'NIN YARDIMLARIYLA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMIYLA, AŞKALE ÖĞRETMEN EVİNDE YEMEK PROGRAMI DÜZENLENİP, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ İLKOKULLAR ARASI RESİM YARIŞMASINDA, İLÇEDE 1. VE 2. OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE SAYIN KAYMAKAMIMIZ MURAT KARALOĞLU TARAFINDAN ÖDÜLLERİ VERİLDİ.